Blogger da blogu olanlar veya yeni blog açmak isteyen arkadaşlar... Blog konusunda sizler için yararlı bir konuya değinmek istiyorum. Blogunuzu oluşturduğunuzda tema ile düzenleme yapmak yada yeni tema nasıl yükleyeceksiniz bunlardan bahsedeceğim.

Detaylı bir şekilde aşağıda bahsedeceğim konuyu kendi blogunuzda veya sitenizde alıntı yaptığınızı belirterek kopyalayabilir ve yayınlayabilirsiniz..

Şablon Nasıl Düzenlenir?

Blogunuza giriş yapın ve şablon kısmına gelin.

HTML'yi Düzenle diyoruz...

Devam Et butonuna tıklıyoruz ve şablonumuzun içine girmiş oluyoruz...

Şablonumuz karşımızda yukarıdaki Widget Şablonlarını Genişlet tıklı olmalı bunu unutmayın.


Şimdi istediğiniz gibi şablonunuzda düzenleme yapabilirsiniz. Aradığınızı bulmak için Ctrl+F yaparak çıkan arama kutusuna terim girmeniz yeterli..

Tema Nasıl Yüklenir? 

Blogger için birçok kişinin yazdığı temalar internette mevcut. Siz de bunlardan birini blogunuza yüklemek istiyorsanız detaylı anlatım aşağıda... Tema yüklemesini yine şablon bölümünden yapıyoruz... Sağ üstte bulunan Yedekle / Geri Yükle alanına tıklamanız yeterli...

Eski temanıza dönmek isterseniz veya tema ile ilgili sorun çıkarsa diye önceki temanızı kaydetmenizde yarar var. Sonrada yeni temanızı gözat diyerek yükleyebilirsiniz. Temanız yayında. Hayırlı Olsun.