blogger temasi indir

Betapress Blogger Teması sadeliğiyle karşımıza çıkan bir blogger teması olma özelliği taşıyor. Çok fazla karmaşıklık istemeyen ve yeni başlangıç yapmış bloggerler için uygun bulduğum bir tema tarzı olduğunu söylemek isterim. Eğer sizde benim gibi düşünüyor ve ''aradığım tema bu'' diyorsanız gelin birlikte inceleyelim.

Betapress Blogger Teması, öncelikle çok kolay bir şekilde yükleyip fazla ayar gerektirmeyeceğini düşündüğüm bir tema. Bu yüzden arka plandan ziyade görünüşte birkaç konuya değinip sizleri tema ile baş başa bırakmak istiyorum.

Header Bölümü ( Başlık Kısmı ) : Başlık, Slogan, Sosyal Medya Butonları ve Menüden oluşan klasik ama ince bir bölüm olarak karşımıza çıkıyor ve üst bölüme gayet şık bir hava katıyor. Başlık koyu slogan ise daha solgun bir renkte, sosyal medya butonları ise görünüşte solgun olmasına karşın simge üzerine geldiğinizde renklenen bir yapıya sahip. Menü ise hemen altında bulunan şerit şerit renklerle yazı bölümünden ayrılmış ve bu da hoş bir görüntü sunuyor.

Post Bölümü ( Yazı Kısmı ) : Blogdan beklentimiz sadelik olduğu için bu kısımda klasik bir post ( yazı ) bölümü ile karşılaşıyoruz. İmleç ile üzerine geldiğinizde soluklaşan resim ve mavi renk olan başlıklarla tıklanabilir alanlar belirginleştirilmiş. Yazar adı ve tarih gibi detaylarda unutulmamış.

Yazı içerisine girdiğinizde sizi kocaman bir yazı alanı karşılıyor. Büyük resimlere rahatlıkla yer verebileceğiniz geniş bir yazı alanı olan alanda ayrıca sosyal medya paylaş butonları ve hemen altında etiket bölümü yer alıyor.

Dikkatimi çeken bir diğer bölüm ise yorum kısmı. Yorumlar açılabilir bir buton olarak kapatılmış durumda.

Sidebar Bölümü ( Eklenti Kısmı ) : Temanın en göze çarpan yanı sidebar ( eklenti bölümü ) 'ının olmaması. Bu da sadece yazılara odaklanılmasını isteyen bloggerlar için biçilmiş kaftan gibi. Çünkü birçok blogger hangi eklentiyi ön plana çıkarmalıyım yada hangilerini kullanmalıyım diye düşünüp dururken bu derdi tamamen ortadan kaldırıyor.

Footer Bölümü ( Alt Kısım ) : 3 adet eklenti koyabileceğiniz ve blog yapımcısının imzasının bulunduğu isterseniz birkaç küçük ayar ile kaldırabileceğiniz bir kısım. Footer bölümlerini blogger hayatım boyunca sevemedim. :)

Temayı az çok kendi görüşümle anlatmaya çalıştım. Takıldığınız bir yer olursa yorum kısmından ulaşarak sizinle aynı konuda sıkıntı çekenler için de yardımcı olmuş olursunuz. İyi bloglamalar diliyorum.

Site Önizlemesi : http://betapress-bt9.blogspot.com.tr/

İndirme Linki : https://gooyaabitemplates.com/download/Betapress-amp-template.zip